The Secret Sveiflna - Breaking Up Is Hard To Do

Drömmar som går i uppfyllelse

Kan drömmar och fantasier gå i uppfyllelse? 
Jag var fem år gammal och hade gjort frukost på sängen åt mina föräldrar, det var ju inte direkt något fem stjärnigt hotells frukost utan den bestod nog av någon kladdig brödbit med en alldeles för tjock ostbit på och kanske lite vatten eller juice som kladdat ner hela glaset och brickan jag fint hade ställt upp allt på. Jag kommer också ihåg att jag försökte tända ett värmeljus men jag hittade aldrig tändaren, vilket med största säkerhet var turligt, så det stod ett icke brinnande värmeljus på brickan också. 
Det kanske inte låter så speciellt mysigt, men om man har barn själv så förstår man lyckan som mina föräldrar kände. Dom blev överlyckliga även om det antagligen var den äckligaste frukosten dom någonsin ätit, både före och efter. Mamma sa ”men!! wow! detta är ju värsta hotellfrukosten!” och där och då, i den sekunden så föddes drömmen om att starta ett eget hotell. Och gissa vad, nu kommer drömmen att gå i uppfyllelse. Jag och min man har nämligen köpt en gård ute på landet som vi ska göra om till ett hotell!! Så om ni söker hotel i lund så kom till oss!! och jag lovar att jag ska ge er en bättre frukost än den som mina föräldrar fick.      
Jag hoppas verkligen att det går som vi hoppas att det ska gå, att vi får massa gäster och bra recensioner så att det kommer fler och fler. Många köper hus ute på landsbygden och startar up bed and breakfasts men det är inte vad vi är ute efter, vi vill ha ett riktigt hotell. Och drömmen är väl att det i framtiden kommer ha massa anställda och vara lite mytomspunnet! Nu ska jag till målarbutiken och kolla på färgkartor för matsalen!